Bogfør for andre online og tjen penge på det!

En af de lettere måder i dag at lave penge er ved at bruge et online regnskabsprogram og sidde derhjemme og bogføre for andre. Er du interesseret i at bogføre for andre så send os gerne en mail på salg@web-regnskab.dk – så henviser vi gerne kunder til dig.

Eget bogføringsfirma som forretning

Mange har efterhånden selv stiftet deres eget bogføringsfirma – og tilbyder gennem dette enten kun at bogføre – men sommetider også at opstille et regnskab for deres kunder. Det er en god beskæftigelse som der altid er efterspørgsel efter og som giver en mulighed for at arbejde med sit firma hjemmefra.

Nogle tager ud til folk men de fleste ønsker at arbejde hjemmefra og der er online regnskabsprogrammer gode.

Online regnskabsprogram er ideelt til at bogføre for kunder

Bogfører man hjemmefra for andre kunder er vores online regnskabsprogram www.web-regnskab.dk ideelt. I programmet kan man let bogføre for en række kunder.

En af de store fordele er at man også hvis man er offline kan sidde og bogføre i et excel ark – og når man så er online trykker man blot på en knap og så kan man importere sit excel ark med posteringer.

Herefter kan man hurtigt få et overblik over sin kundens posteringer og opgøre momsen.

Fordele ved et online regnskabprogram

Der er mange fordele ved et regnskabsprogram og jeg kan anbefale at læse denne artikel som omhandler de mange fordele der er ved online regnskabsprogrammer.

Den største fordel ved online regnskabsprogrammer er naturligvis at man kan give sine kunder direkte adgang til deres regnskab lige efter man har foretaget hele bogføringen.

Det gør online-regnskaber meget populære og gode at bruge for bogføringsfirmaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *