Tekniske fordele ved online regnskabsprogrammer

I denne artikel fortælles der om nogle af de mere tekniske fordele ved at bruge et online regnskabsprogram istedet for et regnskabsprogram man installerer på sin egen computer.

Artiklen er i lighed med vores artikel om de daglige fordele ved regnskabsprogrammer ment til at give læseren noget vejledning inden valg af et regnskabsprogram og kunne se nogle af fordelene ved online regnskabsprogrammer.

Overordnet er der 3 tekniske fordele ved at anvende et online regnskabsprogram:

  1. I online regnskabs/bogføringsprogrammer er det som regel let at få udviklet nye funktioner
  2. Leverandøreren laver backup
  3. Let at dele regnskabsprogrammet/Flere brugere på regnskabsprogrammet
  4. Billigt at installere regnskabsprogrammet

Der kan være mange grunde til at købe et online regnskabsprogram også kaldet online bogføringsprogram. At det er online er forskelligt overfor det klassiske regnskabsprogram som man skal installere på sin computer. Vi tilbyder begge dele, men forskellige kunder har forskellige behov og derfor ønsker vi at skitsere grundene til vi mener man skal vælge et online regnskabsprogram, som kan købes ved at klikke her www.web-regnskab.dk.

I online regnskabs/bogføringsprogrammer er det som regel let at få udviklet nye funktioner

En af de mere tekniske fordele ved et regnskabsprogram som kører online er at såfremt man mangler nogle ting i programmet så er leverandøren ofte mere interesseret i at få disse udviklet fordi den feature der udvikles let kan ligges på og kunden som ønsker denne hurtigt selv kan teste den. Mange for således også glæde af en feature hurtigt.

I vores regnskabsprogram tilbyder vi også at udvikle nye funtioner til regnskabsprogrammet. Udviklingen af regnskabsprogrammet styres hovedsageligt af kundernes ønske. Dog ønsker vi altid at det som udvikles til vores regnskabsprogram forbliver enkelt og simpelt at anvende.

Har man nogle forslag til nye funktioner er man meget velkommen til at skrive til os på vores kontaktform på www.web-regnskab.dk

Leverandøreren laver backup

I online regnskabsprogrammet er det en fordel at leverandøren foretages backup. Vi kender det selv at ens computer går ned eller at en virus pludselig sletter ens harddisk. I online regnskabsprogrammet sker dette ofte fra leverandørens side.

Dog skal man som bruger ALTID selv løbende trække sine regnskabsposteringer ud da uheldet jo kan være ude. Vi anbefaler altid at man eksporterer sine regnskabsposteringer til excel en gang hver måned og her også trækker en balance. Det gør det meget let at genskabe data.

I vores regnskabsprogram har vi af samme årsag altid muligheden for at eksportere til excel, hvilket gør regnskabsprogrammet let at gemme data fra.

Let at dele regnskabsprogrammet/Flere brugere på regnskabsprogrammet

En af de vigtigste årsager til at folk køber online regnskabsprogrammer i lidt større virksomheder er flere brugere samtidig har muligheden for at tilgå regnskabsprogrammet. Direktøren som sidder på kontoret kan løbende følge udviklingen i takt med at bogholderen sidder og bogfører.

Sælgeren som er ude at køre hos kunder kan via sin browser på sin f.eks. IPAD også følge salget.

Det gør den online løsning stærk og der er i princippet ingen begrænsning for hvor mange brugere der kan være på regnskabsprogrammet samtidig.

Vores regnskabsprogram er meget enkelt at anvende og vi henvender os særligt til de helt små og mellemstore virksomheder som søger et online regnskabsprogram som alle kan finde ud af at anvende.

Billigt at installere regnskabsprogrammet

Endeligt er en hyppig årsag til at folk køber et online regnskabsprogram er det i sagens natur er let at installere. Regnskabsprogrammet er allerede installeret når man går på en browser – det eneste man skal bruge er et brugernavn og adgangskode. Indtaster man dette kan man begynde at bogføre – og umiddelbart efter man har bogført kan man se den opdaterede balance.

Vi har i vores online regnskabsprogram gjort det gratis at prøve regnskabsprogrammet. Således kan man som kunde først prøve at bogføre i regnskabsprogrammet før man vælger at købe det. Når vores regnskabsprogram købes beholdes alle de data som kunden har indtastet i programmet naturligvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *