Daglige fordele ved online regnskabsprogrammer

Denne artikel fortæller om nogle af de pratiske fordele der er ved at bruge et online regnskabsprogram istedet for et regnskabsprogram man installerer på sin egen computer.

Artiklen er specielt ment til at give læseren noget inspiration inden valg af et regnskabsprogram.

Overordnet er der 3 daglige fordele ved at anvende et online regnskabsprogram:

  1. Virksomheden skal ikke løbende opgradere og købe nye versioner af regnskabsprogrammet
  2. Kunden har altid sine regnskabstal og bogføring tilgængeligt
  3. Revisor kan let få adgang til regnskabsprogrammet og bogføre efterposteringer

Virksomheden skal ikke løbende opgradere og købe nye versioner af regnskabsprogrammet

Først og fremmest giver online regnskabsprogrammer den fordel at man ikke løbende behøver at foretage nogle opgraderinger af programmet. Dette foretages helt automatisk fra leverandørerens side. Når udbyderen laver nye funktioner eller retter fejl i regnskabsprogrammet – rettes fejlen hos alle brugere på en gang.

Det gør online regnskabsprogrammer meget populære. På regnskabsprogrammer/ bogføringsprogrammer, som installeres på computeren skal brugeren som regel gøre noget aktivt for at få disse opdateringer, hvilket kan være besværligt. Husker man ikke at lave disse opgraderinger kan det være at man vil mangle nogle vigtige funktioner i programmet.

I vores regnskabsprogram kommer der løbende opdateringer som gør regnskabsprogrammet bedre.  De kommer ca. hver anden måned. Ønsker man at være betatester på de seneste funktioner kan man kontakte os her. Så får man også indflydelse på regnskabsprogrammet.

Kunden har altid sine regnskabstal og bogføring tilgængeligt

En anden fordel ved online regnskabsprogrammer er at kunderne altid har informationerne til rådighed blot man kan komme på internettet.

Det giver den store fordel at uanset hvilken computer man sidder og arbejder på så kan man altid finde sine regnskabsoplysninger. Er man f.eks. på ferie og ønsker at se sit regnskabsprogram så er dette intet program. Det giver en stor grad af fleksibilitet.

Endvidere giver det mulighed for at bogføre sine data også hvis man ikke sidder på kontoret.

Når man logger ind i vores regnskabsprogram ser man først sin balance – så man med det samme kan se hvor godt det går. Vores regnskabsprogram virker fra alle browsere og derfor betyder det ikke noget fra hvilken computer man ønsker at tilgå sine data. Bare man har adgang til internettet kan man se sine regnskabsdata og bogføre bilag.

Revisor kan let få adgang til regnskabsprogrammet og bogføre efterposteringer

Når man bruger et online regnskabsprogram opnår man ofte også en besparelse på revisions og regnskabsudarbejdelsen. Det skyldes at revisor kan få kundens regnskab- og bogføringsdata til rådighed.

Ofte går der meget tid på at revisor skal bede om disse og få kontospecifikationer. Endeligt kan det være en tidskrævende proces at få efterposteringerne fra revisor indarbejdet. Alt dette kan revisor selv foretage når der er tale om et online regnskabsprogram.

I vores regnskabsprogram er det meget let for revisor at få adgang. Der oprettes blot en bruger til revisor. Programmet kan købes www.web-regnskab.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *